Caroline is werkzaam als freelance prop- en foodstylist. Voor elke shoot weet ze de juiste props en ondergronden te vinden. Ook op het gebied van editorial foodstyling heeft ze inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Haar scherpe oog voor detail, liefde voor het product en gevoel voor vormgeving zijn duidelijk terug te zien in haar werk.

 

Creativiteit zit in haar bloed en is onlosmakelijk verbonden met haar persoonlijkheid. De wereld om haar heen vindt ze van jongs af aan bijzonder inspirerend. Als echte verzamelaar vindt ze de mooiste spullen tijdens reizen, shoppen of zomaar, op de meest onverwachte plekken. Ze ziet iets moois in alles. Altijd nieuwsgierig naar nieuwe smaken op het gebied van eten kan ze intens genieten van liefdevol bereide gerechten, zowel thuis als in een restaurant. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door in haar eigen keuken; baking is haar therapy!

 

Na een opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute en de Hogeschool voor Modemanagement, startte ze haar carrière in de modebranche. Na een aantal jaren besloot ze toch de deeltijdopleiding Interieur aan Academie Artemis te volgen en het roer om te gooien; in de zomer van 2018 begon ze haar eigen bedrijf eighteleven.